Жена твърди, че е дала 90 000 лева на представяща се

...
Жена твърди, че е дала 90 000 лева на представяща се
Коментари Харесай

Жена твърди, че е дала 90 хил. лв. на мнима ходжа

Жена твърди, че е дала 90 000 лв. на представяща се за ходжа, която дала обещание, че ще скапе родови проклятия. 

Случаят е от град Игнатиево до Варна. Има направени парични преводи.

Въпросната „ ходжа " е 20-годишна и е признала пред полицията, че е получила около 40-50 хиляди лв. от въпросната жена, само че като финансова помощ, а не за повреждане на вълшебства.

Потърпевшата дамата е имала здравословни проблеми. Майка ѝ е била на легло, мъжът ѝ се е отдръпнал, имала е проблеми с децата и в един момент се е озовала в този цикъл, който е траял шест месеца.

„ Ходжата ” пуска разгласи във Фейсбук и Instagram и твърди, че прави доста неща. Нейната жертва обаче в никакъв случай не я е виждала онлайн, заяви Нова.

20-годишата Малина Минчева се показва за ходжа Шерифе работи с майка ѝ. Те отричат обвиняванията и даже се стига до експанзия - замерят камерата на малкия екран и размахват метла, с която заплашват да ударят репортера.

Така наречената ходжа се популяризира в обществените мрежи и уеб страниците за разгласи, като твърди, че скапва родови проклятия, оказва помощ да се отключи каналът на благосъстоянията, връща обичани хора, скапва " зло око " и построява огнени отбрани от вълшебен набези за цялостен живот. Работи единствено онлайн и твърди, че има две секретарки. 

Жертвата на Минчева е от София и желае да остане анонимна, тъй като се опасява. " Бях обезверена, нищо не вървеше. Майка ми падна и претърпя тежка интервенция, с мъжа ми се бяхме отдалечили, децата сякаш също имаха някакви проблеми ", споделя тя.

По телефона представящата се за ходжа ѝ разкрила черна магия и родово проклинание и споделил, че членовете на фамилията били настъпили мъртвешка вода в дома си. 

Очаква се Районната прокуратура във Варна да дефинира наблюдаващ прокурор и да се стартира инспекция или наказателно произвеждане по случая.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР